Промоција “Планинскoг доручка” на Каравану Моја Србија у Суботици и Новом Саду

У петак и суботу, 26. и 27. јуна 2015. године, у Суботици и Новом Саду у оквиру Каравана “Моја Србија” промовисан је концепт Планинског доручка . Учесници Каравана су били Туристичка организација Србије, која је и организатор, затим бројне Туристичке организације, хотели, ресторани, бање, произвођачи вина, ракије и домаћих прехрамбених производа.

Реч на отварању догађаја имали су градоначелници општина у којима се Караван одржавао, државна секретарка у Министарству трговине, туризма и услуга Лукреција Ђери, потпаролка ТО Србија Сандра Влатковић, директор ТО Нови Сад Бранимир Кнежевић и директорка ТОС Гордана Пламенац.

Посетиоцима су презентовани традиционални производи Златиборског округа, будући носиоци жига гаранције квалитета ,,Планински доручак”, Планински кувар који садржи рецепте карактеристичне за подручје Златибора, Таре и Златара као и хотели и ресторани у којима се служи Планински доручак.

Атрактивност и различитост штанда, као и изложени производи свакако су утицали на заинтересованост људи која није била занемарљива. Наиме, сви који су чули концепт Планинског доручка, сложили су се да је идеја сјајна и изразили наду у одрживост и даљи развој концепта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *