У Крагујевцу и Београду у оквиру Каравана „Моја Србија” промовисан је концепт ,,Планинског доручка”

У петак и суботу 10. и 11. јула 2015. године у Крагујевцу и Београду у оквиру Каравана „Моја Србија” промовисан је концепт ,,Планинског доручка”. Организатори каравана су министарство трговине, туризма и телекомуникација у сарадњи са Туристичком организацијом Србије. Учесници манифестације, уз организаторе, су и 10 сталних градова учесника, локалне туристичке организације из Шумадије и  централне Србије, као и преставници суседних локалитета, институција, организација које се баве туризмом, културом, спортом и угоститељством.

 

Реч на отварању догађаја имали су представници општина у којима се Караван одржавао, директорка Туристичке организације Србије Гордана Пламенац, секретарка за привреду Тијана Маљковић, директорка ТО Крагујевац Снежана Милисављевић, директор ТО Београд Миодраг Поповић.

Посетиоцима су презентовани традиционални производи Златиборског и Златарског краја, будући носиоци жига гаранције квалитета “Планински доручак”, промотивни материјал и Кувар који садржи рецепте традиционалних јела, као и хотели и ресторани у којима се служи Планински доручак.

Атрактивност и различитост штанда, као и изложени производи су утицали на велику заинтересованост публике. Сви посетиоци штанда, који су детаљније информисани о концепту Планинског доручка, сложили су се да је идеја сјајна и изразили наду у одрживост и даљи развој концепта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *